Esqueixada de bacallà amb fesols

Ingredients

  • Mig pebrot de dos colors
  • Un pot petit de fesols blancs
  • Una tomaca verosa (opcional)
  • Tomacó de penjar ratllat
  • Bacallà estellat dessalat prèviament
  • All i julivert
  • Oli verge d'oliva
  • Un pot d'olives farcides d'anxova

4 racions

Elaboració

Posem en una safata de servir el bacallà esqueixat.
Farem a dauets petits la tomaca verosa (opcional) i el pebrot, i li afegirem
Hi abocarem també els fesolets, all i julivert, la tomaca ratllada i un bon raig d'oli
Finalment, hi posarem les olives

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3788 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: