Peres al forn
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis peres tipus "blanqueta" de mida grossa
- Tres branques de canyella
- Sucre
- Conyac
- Vi blanc
6 racions
Utensilis
Un estri per treure el cor de les peres
Una safata refractària gran
Elaboració
Primerament, amb l'ajud de l'estri per treure el cor, buidem les peres si pot ser sense arribar a baix del tot, i les posem dretes a la safata refractària, tallant una mica de la part de baix, si fa falta.
Seguidament, posem mitja branca de canyella dintre el forat del cor i tot seguit ho omplim amb força sucre, i ho reguem amb un bon raig de conyac.
A continuació, ho reguem amb vi blanc, i ho enfornem a180º, fins que veiem que les peres són cuites, i les deixem refredar, i ja les podrem guardar a la nevera, fins el moment de servir-les a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3570 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.