Peres al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis peres tipus "blanqueta" de mida grossa
  • Tres branques de canyella
  • Sucre
  • Conyac
  • Vi blanc

6 racions

Utensilis

Un estri per treure el cor de les peres
Una safata refractària gran

Elaboració

Primerament, amb l'ajud de l'estri per treure el cor, buidem les peres si pot ser sense arribar a baix del tot, i les posem dretes a la safata refractària, tallant una mica de la part de baix, si fa falta.
Seguidament, posem mitja branca de canyella dintre el forat del cor i tot seguit ho omplim amb força sucre, i ho reguem amb un bon raig de conyac.
A continuació, ho reguem amb vi blanc, i ho enfornem a180º, fins que veiem que les peres són cuites, i les deixem refredar, i ja les podrem guardar a la nevera, fins el moment de servir-les a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: