Calamars amb salsa picant i patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de Calamars en anelles i amb les potes
  • 2 Patates mitjanes
  • 1 Ceba
  • 1 Got de vi blanc
  • 1 Pastilla de brou de peix
  • 1 Fulla de llorer
  • 2 Bitxos
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Uns brots de fonoll

3 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i sal, posem a bullir les patates amb pell, uns 20 minuts.
Les tallem a rodanxes, traiem la pell i les reservem.
Mentrestant, en una cassola, posem a ofegar amb oli, la ceba trossejada i quan comenci a posar-se transparent, hi afegim el vi.
Deixem que redueixi una mica.
Afegim la fulla de llorer, la pastilla de brou i els dos bitxos.
Afegim el calamar.
Deixem coure tot junt fins que el calamar estigui tendre, uns 20 minuts, a foc baix-mig.
Per servir-lo, en un plat al fons posem les patates a rodanxes, a sobre els calamars amb uns brots de fonoll.

45min


Recepta de cuina de Calamars amb salsa picant i patates

Calamars amb salsa picant i patates.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1134 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!