Salmó al vapor amb salsa de mango

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Lloms de salmó fresc
  • 1 Mango
  • 1/2 Ceba
  • 3 Alls
  • Sal
  • 1 Gotet de brandi
  • Pebre blanca
  • 120 ml Llet
  • Oli d'oliva
  • Enciam verd

4 racions

Elaboració

Posem en una paella, una mica d'oli i daurem els alls laminats.
Incorporem la ceba ratllada, i el mango trossejat.
Quan estigui tot cuit se li tira la llet, sal i pebre, es deixa coure 20 minuts.
Es tritura amb la turmix, es posa al vapor el salmó i quan estigui, ho emplatem i li tirem la salsa per sobre.
Es pot acompanyar amb enciam verd ben picat,

30min


Recepta de cuina de Salmó al vapor amb salsa de mango

Salmó al vapor amb salsa de mango.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2942 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: