Llobarro a la graella amb compota de poma
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Compota de poma (la trobareu a les meves receptes)
- Un llobarro de ració (uns 600 grams)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat pla gran
Un cassó gran
Una graella de filferro en forma de oeix
Una espàtula plana metàl·lica
Elaboració
Primerament, fem la compota de poma com explico a la meva recepta i un cop feta, la reservem.
Seguidament, netegem el llobarro i el filetegem en dues meitats a lo llarg.
Tot seguit el salpebrem, el fiquem a la graella de filferro, i tot seguit el posem damunt la graella elèctrica fins que el tenim cuit al nostre gust.
Per acabar, agafem els filets amb l'espàtula plana amb molta cura, els fiquem en el centre del plat gran, els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, i a la part de baix del llobarro, fiquem un niu de compota, i ja ho podem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants llobarros com persones seguin a taula.
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1244 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.