Puding de fruits de mar

Ingredients

  • 200 g de lluç, 200 g de rap, 100 g de gambes, 8 musclos, 1 ceba, 4 ous, 75 g de mantega, 100 ml de vi blanc, 1 llimona, maionesa i enciam.

6 racions

Elaboració

Poseu a coure el peix al forn (tipo escalfat) amb 250 ml d'aigua, el vi i la ceba tallada a rodanxes, sal i el suc de llimona durant 10 a 12 minuts amb el forn ja calent.
En un cassó amb oli, fregiu-hi les gambes, retireu-les i en el mateix oli feu la salsa beixamel una mica espessa amb 50 g de farina, 60 g de mantega i el liquid sw l cocció del peix (370 a 400 ml), sal, pebre i afegiu-hi 3 o 4 ous poc batuts i el peix esmicolat(les gambes i els musclos es reserven per adornar.
Aboqueu la barreja en un motlle de cake o flamera, engrasada i amb paper al fons. Coure'l al bany María durant 1 hora aprox.
Quan estigui cuit, deixeu-lo refredar i desmotlleu-lo. Cobriu-lo amb la salsa maionesa i la resta de la salsa apart.
Adorneu-lo amb les gambes i els musclos i una mica d'enciam per els voltants.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

743 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: