Ous remenats amb gírgoles i baldana de ceba
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues baldanes de ceba
- 400 grams de gírgoles naturals
- Quatre llesques de pa de motlle
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Porradell picolat
4 racions
Utensilis
Un wok
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, tallem les llesques de pa de motlle en dos triangles cadascuna, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan estan daurades, les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, netegem les gírgoles i les tallem en juliana molt fina i les fiquem a fregir en el wok salpebrades amb un raig d'oli d'oliva, i tot seguit afegim les baldanes tallades a rodanxes, i ho remenem una mica, i tot seguit afegim els ous batuts amb el batedor de varetes, i mentre es van coent, ho remenem amb l'espàtula de fusta, fins que tot plegat estigui quallat al nostre gust, i ja ho podrem repartir en la safata de porcellana, amb els triangles de pa fregit al voltant de la safata, espolsat amb el porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels bolets La cuina dels ous remenats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1832 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.