Ous remenats amb gírgoles i baldana de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues baldanes de ceba
  • 400 grams de gírgoles naturals
  • Quatre llesques de pa de motlle
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Porradell picolat

4 racions

Utensilis

Un wok
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, tallem les llesques de pa de motlle en dos triangles cadascuna, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i quan estan daurades, les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, netegem les gírgoles i les tallem en juliana molt fina i les fiquem a fregir en el wok salpebrades amb un raig d'oli d'oliva, i tot seguit afegim les baldanes tallades a rodanxes, i ho remenem una mica, i tot seguit afegim els ous batuts amb el batedor de varetes, i mentre es van coent, ho remenem amb l'espàtula de fusta, fins que tot plegat estigui quallat al nostre gust, i ja ho podrem repartir en la safata de porcellana, amb els triangles de pa fregit al voltant de la safata, espolsat amb el porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2012 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: