Tarta de dulce de leche

Ingredients

  • 1 base de bizcocho
  • 500 gr. de nata liquida muy fría
  • 320 gr. de dulce de leche
  • 4 hojas de gelatina neutra

10 racions

Utensilis

Un aro de emplatar grande o en su defecto una tira de acetato, que se puede moldear a nuestro antojo.
Un turmix con el accesorio de montar natas
O el thermomix.

Elaboració

La medida del molde a gusto, la mía de 24-26 cm y la hago con un plástico que se llama acetato.
Montar la nata y añadirle con mucho cuidado y con movimientos envolventes el dulce de leche, añadirle las hojas de gelatina que ya tendremos preparada.
Quitar dos cucharadas de dulce de leche y con un dedito de agua calentarlo en el microondas,mezclar bien con las hojas de gelatina que previamente habremos puesto a remojo con agua fría.
Meter dentro del aro, dejar cuajar y despues enfriar en la nevera, es mejor hacerlo como mínimo 8 horas antes, si no al cortarlo se espachurraria todo.

30min

Notes

El dolç de llet també es pot fer a casa.

Per


Recepta de cuina de Tarta de dulce de leche

Queda estupenda

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1598 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Ricardo barbero diu:
dulce de leche mui bueno
cuatro estrellas
Concepció Casanellas Font diu:
Como se hace el (dulce de leche), es por casualidad lo que hacia mi madre hace muchísimos años,hervir un bote de leche condensada con fuego lento cosa de una hora o más no recuerdo,no recuerdo bien ,era la nocilla de aquellos tiempos.Era delicioso,

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: