Carpaccio de carbassó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Carbassó mitjà
- 1 Tomàquet mitjà
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
1 racions
Elaboració
Rentem el carbassó. El tallem a rodanxes molt fines i en el plat on el menjarem, posem les rodanxes com base del plat.
Rentem el tomàquet i el tallem a daus petits, que posem sobre les rodanxes de carbassó.
Ho amanim amb una mica de sal i el millor oli d'oliva verge extra.
Plat fred, que ja es pot servir.
10min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2156 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies