Carpaccio de carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Carbassó mitjà
  • 1 Tomàquet mitjà
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Rentem el carbassó. El tallem a rodanxes molt fines i en el plat on el menjarem, posem les rodanxes com base del plat.
Rentem el tomàquet i el tallem a daus petits, que posem sobre les rodanxes de carbassó.
Ho amanim amb una mica de sal i el millor oli d'oliva verge extra.
Plat fred, que ja es pot servir.

10min


Recepta de cuina de Carpaccio de carbassó

Carpaccio de carbassó.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3984 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: