Carpaccio de carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Carbassó mitjà
  • 1 Tomàquet mitjà
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Rentem el carbassó. El tallem a rodanxes molt fines i en el plat on el menjarem, posem les rodanxes com base del plat.
Rentem el tomàquet i el tallem a daus petits, que posem sobre les rodanxes de carbassó.
Ho amanim amb una mica de sal i el millor oli d'oliva verge extra.
Plat fred, que ja es pot servir.

10min


Recepta de cuina de Carpaccio de carbassó

Carpaccio de carbassó.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1465 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!