Costellam de xai a la graella amb salsa de romaní, i patates a quadres fregides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Tres patates de mida gran
- Oli d'oliva
- Un costellam de xai de nou costelles
- Sal
- Salsa de romaní (la trobareu a les meves receptes)
3 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana gran
Unes pinces per la graella
Un pinzell
Un bol de vidre petit
Elaboració
Primerament, pelem les patates, les tallem a quadres mitjans, i les fregim en una paella amb oli d'oliva, fins que estiguin cuites i daurades,les espolsem amb una mica de sal, i les reservem.
A part, fem la salsa de romaní com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, fiquem el costellam de xai a la graella, i deixem que es vagi coent, fins que estigui al nostre gust.
Tot seguit, el pintem per sobre amb un pinzell amb la salsa de romaní, i deixem que s'acabi de coure cinc minuts més.
Tot seguit, el posarem a la safata a la part de dalt, i a la part de baix, posarem les patates fregides, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina de la graella
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1730 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.