Amanida d'albergìnia blanca amb mozarel·la
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Recepta per grill
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 figues de coll se senyora
- 1 bola de mozzarel.la fresc
- 1 alberginea blanca1 gra d'all
- 1 fulla de llaurèr
- Oli d'oliva
- Pebre negre, vermell dolç i farigola
- El suc de 1/2 llimona
- 50g. de pistàxos
- 1 escarola
4 racions
Elaboració
Primer de tot posarem la mozzarel.la a marinar.per fer-ho,posarem tots els ingredients a un vol i incorporarèm la mozzarel.la tallada a lamines de 1 cm de gruix i la reservem al frigorìfic durànt 1 hora. Mentres palem l'albergìnia i la tàllem a lamines, i les pasèm a la planxa amb una culleràda d'oli i les reservem. netegem les figues i les tallèm a 4 tàlls.
Agafem un plat maco al gus i posarem alternant, una lamina de albergìnia i una de formatge fins que s'acàvin ara ho adornarèm amb 8 talls de figues i l'escarola ho amanirèm amb l'oli del marinat, sal i pebre negre i vermell al gust i al final hi tirarèm per sobre els pistàxos.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2229 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.