Musclos gratinats amb picada d'all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 musclos de mida grossa
  • Una picada feta amb la batedora elèctrica
  • Un enciam tipus iceberg
  • Pebre negre en pols
  • Un got de vi blanc

6 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular de porcellana gran
Una placa pel forn amb un paper sulfurat
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora

Elaboració

Primerament,netegem els musclos, els hi traiem el cordill que porten,i els posem en una cassola fonda amb un got de vi blanc fins que s'han obert,i seguidament els hi traiem una clova, i els anem ficant a la placa del forn, damunt un paper sulfurat.
Quan ja els tenim tots ben posat, els espolsem amb una mica de pebre negre en pols, i els reguem amb una mica de picada d'all i julivert i els enfornem a 180º, uns tres minuts, i tot seguit els anem ficant a la safata de porcellana damunt d'un llit d'enciam de enciam iceberg,tallada a juliana molt fina, i ja els podrem treure a taula per fer el aperitiu.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2191 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: