Tartaletes de tonyina
Ingredients
- 8 obleas petites "La cocinera"
- 2 llaunes de tonyina escoreguda del oli
- 2 ous
- 200 ml de nata liquida
- Sal i pebre negra
- Nou moscada
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Flameres o safata per fer cupcakes
Elaboració
Precalenteu el forn a 180ºC
S'enganxen les obleas al cul de les flameres sense engrasar, per la par de fora perquè agafin forma. Poseu-les al forn 6 minuts. Deixeu-les refredar i amb molta cura retireu-les de les flameres.
Poseu els ingredients en el got de la batedora i piqueu-lo uns segons a fí de que quedi tot barrejat. (podeu picar-lo amb el ganivet)
Ompliu les tartaletes una mica més de la meitat- Poseu-hi formatge ratllat per sobre.
Coeu-les al forn uns 20 minuts. Quan a l'acabar el temps, poseu-hi el gratinador per daurar-les.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2472 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.