Tartaletes de tonyina

Ingredients

  • 8 obleas petites "La cocinera"
  • 2 llaunes de tonyina escoreguda del oli
  • 2 ous
  • 200 ml de nata liquida
  • Sal i pebre negra
  • Nou moscada
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Flameres o safata per fer cupcakes

Elaboració

Precalenteu el forn a 180ºC
S'enganxen les obleas al cul de les flameres sense engrasar, per la par de fora perquè agafin forma. Poseu-les al forn 6 minuts. Deixeu-les refredar i amb molta cura retireu-les de les flameres.
Poseu els ingredients en el got de la batedora i piqueu-lo uns segons a fí de que quedi tot barrejat. (podeu picar-lo amb el ganivet)
Ompliu les tartaletes una mica més de la meitat- Poseu-hi formatge ratllat per sobre.
Coeu-les al forn uns 20 minuts. Quan a l'acabar el temps, poseu-hi el gratinador per daurar-les.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: