Tartaletes de tonyina

Ingredients

  • 8 obleas petites "La cocinera"
  • 2 llaunes de tonyina escoreguda del oli
  • 2 ous
  • 200 ml de nata liquida
  • Sal i pebre negra
  • Nou moscada
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Flameres o safata per fer cupcakes

Elaboració

Precalenteu el forn a 180ºC
S'enganxen les obleas al cul de les flameres sense engrasar, per la par de fora perquè agafin forma. Poseu-les al forn 6 minuts. Deixeu-les refredar i amb molta cura retireu-les de les flameres.
Poseu els ingredients en el got de la batedora i piqueu-lo uns segons a fí de que quedi tot barrejat. (podeu picar-lo amb el ganivet)
Ompliu les tartaletes una mica més de la meitat- Poseu-hi formatge ratllat per sobre.
Coeu-les al forn uns 20 minuts. Quan a l'acabar el temps, poseu-hi el gratinador per daurar-les.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1483 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: