Llenties estofades amb arròs
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 300 g de llenties pardines
- 150 gr. d’arròs bomba
- 1/2 litre d’aigua
- 1/2 litre de brou vegetal
- 50 g de xoriço
- 50 g de botifarra negra
- 50 g de botifarra blanca
- 2 Tomàquets madurs petits
- 2 Cebes de Figueres mitjanes
- 1 Pebrot verd
- 2 Alls
- 2 Fulles de llorer.
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Rentem les llenties i les escorrem.
Trinxem les dues cebes i tallem els tomàquets en quatre parts i el pebrot ben petit.
Posem un bon raig d’oli en una cassola de fang i hi posem la ceba trinxada, el pebrot tallat petit i els dos dents d’alls a rodanxes
Ho deixem sofregir uns 5 minuts i hi afegim el tomàquet, i ho deixem coure uns 10 minuts més.
Passats els 10 minuts hi afegim les llenties.
Hi tirem el 1/2 litre d’aigua tèbia i el 1/2 de brou que també tebi.
Ho salpebrem.
Ho deixem bullint a foc suau uns 30 minuts, i seguidament hi tirem l’arròs amb el xoriço i les botifarres tallat tot ben petit.
Ho deixem bullir uns 15 minuts més.
Ja ho podem servir.
1h 5min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2699 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies