Filet de vedella a la graella sobre llit de patates panadera i formatge de cabra gratinat
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Quatre filets de vedella d'uns 220 grams cadascun (aproximadament)
- Patates panadera (les trobareu a les meves receptes com a "patates a lo pobre")
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Quatre talls de formatge de cabra rodó de mig dit de gruix
4 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Una safata plana refractària rectangular
Una espàtula metàl·lica plana
Una graella elèctrica
Unes pinces per la graella
Un motlle quadrat d'acer inoxidable de 12X12 centímetres
Elaboració
Primerament, fem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
Seguidament, agafem els quatre filets, els salpebrem i els posem a coure damunt la graella fins que estiguin cuits al nostre gust, i tot seguit agafem les patates panadera i amb el motllo quadrat, fem uns nius en el centre de cada plat.
A continuació, fiquem un tall de formatge de cabra damunt de cada filet, els posem a la safata refractària, i tot seguit, els posem en el forn a 180º, fins que el formatge estigui gratinat, i amb l'espàtula plana, anem ficant cada filet en el seu plat damunt del niu de patates, afegim un rajolí d'oli d'oliva, i ja podrem servir els plats a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de la graella La cuina dels gratinats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.