Parmentier de patates
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Puré
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un quilo de patates
- Sal
- Aigua
- Nata líquida per muntar
- Mantega
- Nou moscada
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Una premsadora (passapurés)
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
							En una cassola fonda amb aigua i sal, posem a bullir les patates pelades i tallades a trossos regulars, fins que estiguin cuites, les escorrem i les passem per la premsadora tot posant-les en el cassó on acabarem de fer el parmentier a foc baix.
Amb l'espàtula de fusta anem remenant, i tot seguit corregim de sal, hi afegim un polsim de nou moscada i un raig de nata líquida, i seguim remenant fins que ja tenim una parmentier fina i homogènia, i ja el podrem guardar en un atuell amb tapa fins que necessitem fer-lo servir.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						La cuina dels pures
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels pures  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2745 visites.
 2745 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram