Parmentier de patates

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de patates
  • Sal
  • Aigua
  • Nata líquida per muntar
  • Mantega
  • Nou moscada

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda metàl·lica
Una premsadora (passapurés)
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

En una cassola fonda amb aigua i sal, posem a bullir les patates pelades i tallades a trossos regulars, fins que estiguin cuites, les escorrem i les passem per la premsadora tot posant-les en el cassó on acabarem de fer el parmentier a foc baix.
Amb l'espàtula de fusta anem remenant, i tot seguit corregim de sal, hi afegim un polsim de nou moscada i un raig de nata líquida, i seguim remenant fins que ja tenim una parmentier fina i homogènia, i ja el podrem guardar en un atuell amb tapa fins que necessitem fer-lo servir.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2678 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: