Amanida de llenties i tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g de Llenties pardines comprades cuites
  • 2 Llaunes de tonyina
  • 1 Pebrot vermell petit
  • 1 Pebrot verd petit
  • 1 Ceba petita
  • 1 Pot d'olives verdes sense pinyol
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallem els pebrots i la ceba ben petit i ho posem en un bol gran.
Hi tirem les llenties.
Obrim les llaunes i amb una forquilla anem esmicolant la tonyina i l'afegim al bol.
Tallem les olives verde sense pinyol a rodanxes i també les tirem al bol.
Ho amanim al gust amb una mica de sal i oli d'oliva verge extra
Ho barregem tot una mica per repartir els ingredients.
Es pot servir freda o a temperatura ambient.

20min


Recepta de cuina de Amanida de llenties i tonyina

Amanida de llenties i tonyina.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!