Calamars al vi blanc amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg d'Anelles de calamar netes
  • 1 Ceba
  • 3 Alls
  • 4 Patates
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • Brou de peix
  • 100 gr d'ametlles
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Cibulet

4 racions

Elaboració

En una cassola de fang, hi escalfem la ceba tallada fina i els alls.
Hi afegim el vi blanc i ho deixem coure.
Ara hi posem les anelles de calamar.
A continuació, hi afegim les patates tallades a rodanxes una mica gruixudes amb el brou.
Hi tirem una picada d'ametlles i all, tot ben picat.
Deixem que cogui a foc mig durant 30 minuts.
Ho servim amb una mica de cibulet per decorar el plat.

45min


Recepta de cuina de Calamars al vi blanc amb patates
Calamars al vi blanc amb patates.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: