Pasta amb bròquil i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de Pasta
  • 1 Bròquil petit
  • 30 g de Mantega
  • 1 Ceba
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Cuinem les flors de bròquil en abundant aigua bullint sense sal, fins que estiguin tendres.
Ho escorrem, deixem refredar i reservem.
Fonem 30 grams de mantega en una paella gran, a foc mitjà.
Hi afegim la ceba ben picada i la cuinem fins que estigui tova i daurada.
Mentrestant, en una altra olla, cuinem amb aigua i una mica de sal uns 400 grams
del tipus de pasta triat i seguint el temps de cocció indicat en el paquet.
L'escorrem i reservem
Hi afegim el bròquil i sal, al gust. Ho saltem uns 8 minuts.
Barregem la pasta amb el bròquil i la ceba.
Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva i ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Pasta amb bròquil i ceba

Pasta amb bròquil i ceba.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: