Pasta amb bròquil i ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de Pasta
  • 1 Bròquil petit
  • 30 g de Mantega
  • 1 Ceba
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Cuinem les flors de bròquil en abundant aigua bullint sense sal, fins que estiguin tendres.
Ho escorrem, deixem refredar i reservem.
Fonem 30 grams de mantega en una paella gran, a foc mitjà.
Hi afegim la ceba ben picada i la cuinem fins que estigui tova i daurada.
Mentrestant, en una altra olla, cuinem amb aigua i una mica de sal uns 400 grams
del tipus de pasta triat i seguint el temps de cocció indicat en el paquet.
L'escorrem i reservem
Hi afegim el bròquil i sal, al gust. Ho saltem uns 8 minuts.
Barregem la pasta amb el bròquil i la ceba.
Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva i ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Pasta amb bròquil i ceba

Pasta amb bròquil i ceba.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

798 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!