Bacallà fresc en salsa verda amb cloïsses i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit rodanxes de bacallà tallat a dos dits de gruix cadascuna
  • 600 grams de cloïsses fresques
  • 300 grams de pèsols congelats
  • Cinc alls laminats
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Farina
  • Fumet blanc de peix
  • Sal
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola marinera metàl·lica
Uns estalvis
Un colador fi
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament en una paella obrim les cloïsses, i quan ja estan obertes les reservem tot reservant el suc colat.
Seguidament, agafem els talls de bacallà, els salem i enfarinem i en una paella amb un raig d'oli d'oliva els fregim dos minuts per cada cara i els reservem.
A continuació, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan ja comencen a estar daurats, els espolsem amb farina, hi afegim un got de vi blanc i el suc de les cloïsses i dos cullerots de fumet de peix blanc i a foc baix anem remenant amb el batedor de varetes.
Tot seguit, afegim els talls de bacallà, les cloïsses i els pèsols i a foc baix deixem que vagi coent-se tot plegat fins que veiem que tant el bacallà com els pèsols ja estan cuits al nostre gust, corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola i uns estalvis a sota.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

691 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!