Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Litre de brou de verdures casolà
- 400-500 g de bolets (camagrocs, rossinyols i trompetes)
- 2 Grans d'all
- 20 o 30 g de pinyons
- 1 o 2 Cullerades de farina de blat de moro
- 1 Got de llet
- Oli d'oliva
- 1 Pot de ceba cruixent
- Uns brots (pistils) de safrà
4 racions
Elaboració
Netegem els bolets amb el mínim d'aigua possible, ben bufats.
Poseu els bolets a coure en una paella amb un raig d'oli d'oliva.
Començaran a treure l'aigua que porten i quan ja l'han tret tota els deixem coure uns 3 minuts.
Triturem molt bé els bolets amb la batedora elèctrica i els reservem.
Preparem una picada amb els alls i els pinyons i la reservem.
Barregem una mica de farina de blat de moro amb la llet per espessir la crema i reservem aquesta barreja.
En una olla, hi posem el brou de verdures amb tots els ingredients que hem reservat.
Ho remenem bé perquè quedin tots els ingredients integrats.
Ho deixem coure fins que quedi molt calenta la crema però sense portar-la a ebullició.
Quan servim la crema, primer en el plat hi posem un grapat de ceba cruixent després la crema i al centre uns brots de safrà.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2885 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.