Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà

Categoria: Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Litre de brou de verdures casolà
  • 400-500 g de bolets (camagrocs, rossinyols i trompetes)
  • 2 Grans d'all
  • 20 o 30 g de pinyons
  • 1 o 2 Cullerades de farina de blat de moro
  • 1 Got de llet
  • Oli d'oliva
  • 1 Pot de ceba cruixent
  • Uns brots (pistils) de safrà

4 racions

Elaboració

Netegem els bolets amb el mínim d'aigua possible, ben bufats.
Poseu els bolets a coure en una paella amb un raig d'oli d'oliva.
Començaran a treure l'aigua que porten i quan ja l'han tret tota els deixem coure uns 3 minuts.
Triturem molt bé els bolets amb la batedora elèctrica i els reservem.
Preparem una picada amb els alls i els pinyons i la reservem.
Barregem una mica de farina de blat de moro amb la llet per espessir la crema i reservem aquesta barreja.
En una olla, hi posem el brou de verdures amb tots els ingredients que hem reservat.
Ho remenem bé perquè quedin tots els ingredients integrats.
Ho deixem coure fins que quedi molt calenta la crema però sense portar-la a ebullició.
Quan servim la crema, primer en el plat hi posem un grapat de ceba cruixent després la crema i al centre uns brots de safrà.

30min

Per Jordi Garcia Miguel


Recepta de cuina de Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà

Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Sopes i cremes › Crema › Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta11885

730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:

  • Carlos Oppenheimer


[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Rap a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Popets amb ceba
    Peixos i mariscos
    60 min.
  • Crema de porro
    Sopes i cremes
    45 min.
  • Crema de carbassa
    Sopes i cremes
    60 min.
  • Crema catalana
    Postres i dolços
    15 min.
  • Pastís de crema amb fruites
    Postres i dolços
    35 min.
  • Crema de pastanaga
    Sopes i cremes
  • Platillo de bolets
    Altres
    30 min.
  • Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie, codonyat i ceba caramel·litzada
    Amanides i plats freds
    30 min.
  • Crema de pèsols amb tarter de vieira
    Llegums i verdures
    120 min.
  • Crema de verdures lleugera
    Sopes i cremes
    50 min.
  • Magret de ànec amb bolets
    Carns
    30 min.
  • Bolets al forn
    Altres
    30 min.
  • Crema de carabassa
    Sopes i cremes
    25 min.
  • Crema de Sant Josep
    Postres i dolços
    30 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Jordi Garcia Miguel
Enginyer Industrial Superior, especialitat: Organització d'empreses.
63 anys
Voluntari social i en assesoria d'empreses.
Nascut a Arenys de Munt.

Aficions :
-Cuina
-Bolets
-Excursionisme
-Fotografia
-Poesia
-Viure el present
Arenys de Munt

1281 receptes

1 trucs

27 aportacions al fòrum

116 fotos favorites

46 seguidors

Segueix a 3 Xefs

  • Laia Fontanet
  • Quim Lleonart
  • Àngels Fernández Guillén

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Fricandó de galta de poltre
  • Fredolics amb col i pastanaga
  • Cua de bou sense feina amb cremós de trumfes de Molló
  • Amanida de mozzarella amb tomàquet concassé, oli d'alfàbrega i olives de Kalamata
  • Llom de bacallà micuit amb parmentier de carbassa i saltejat de rossinyols
  • Pit de pollastre a la soja i romaní
  • Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà
  • Morro de bacallà confitat amb espinacs tendres i brandada
  • Pasta amb bròquil i ceba
  • Bacallà a la basca

Veure totes les receptes

Jordi Garcia Miguel RSS feed.

Últims comentaris

  • Coca de Llavaneres
    Hola Joan, Doncs ho provaré. Gràcies. Salutacions,
  • Bacallà a la Muselina d'alls
    Bacallà a la muselina d'alls Ingredients per 4 persones: -4 Talls de bacallà del morro dessalats de 200 g cadascun...
  • Bacallà a la Muselina d'alls
    Hola Milagros, Molts errors ortogràfics. A ingredients: -200gr. cada-un...200 g cadascun -jolivert...julivert...
  • Truita d'espàrrecs i pèsols amb bacallà
    No es mereixen. Una abraçada.
  • Prunes amb pinyons
    Bon dia Montserrat, En primer lloc l'opinió, és lliure. En segon lloc l'educació no té res a veure amb el sarcasme,...

Les seves millors receptes

  • Pastís de peix de roca amb salsa de crancs i llagostí *****
  • Potatge de botifarra negra, xoriço, patates, cigrons i col *****
  • Sípia guisada amb escopinyes i pèsols *****
  • Bacallà amb ou dur, carxofes i pèsols *****
  • Cargols bovers picants *****

Receptes que millor ha valorat

  • Arròs amb carabassa ****
  • Carxofes ràpides amb microones ****
  • Gules amb allets ****
  • Carpaccio de remolatxa ****
  • Pollastre al forn amb llimona i romaní ****

1 favorites

  • Steak tartar fet sobre gel picat

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús