Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Litre de brou de verdures casolà
  • 400-500 g de bolets (camagrocs, rossinyols i trompetes)
  • 2 Grans d'all
  • 20 o 30 g de pinyons
  • 1 o 2 Cullerades de farina de blat de moro
  • 1 Got de llet
  • Oli d'oliva
  • 1 Pot de ceba cruixent
  • Uns brots (pistils) de safrà

4 racions

Elaboració

Netegem els bolets amb el mínim d'aigua possible, ben bufats.
Poseu els bolets a coure en una paella amb un raig d'oli d'oliva.
Començaran a treure l'aigua que porten i quan ja l'han tret tota els deixem coure uns 3 minuts.
Triturem molt bé els bolets amb la batedora elèctrica i els reservem.
Preparem una picada amb els alls i els pinyons i la reservem.
Barregem una mica de farina de blat de moro amb la llet per espessir la crema i reservem aquesta barreja.
En una olla, hi posem el brou de verdures amb tots els ingredients que hem reservat.
Ho remenem bé perquè quedin tots els ingredients integrats.
Ho deixem coure fins que quedi molt calenta la crema però sense portar-la a ebullició.
Quan servim la crema, primer en el plat hi posem un grapat de ceba cruixent després la crema i al centre uns brots de safrà.

30min


Recepta de cuina de Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà

Crema de bolets amb ceba cruixent i toc de safrà.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1114 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!