Carn a la planxa al curri

Ingredients

  • 1 Filet de carn (vedella, porc, pollastre...)
  • 2 cullerades de curri en pols
  • 1 Raig d'oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

En un plat posem 2 cullerades de cafè de curri en pols i un raig d'oli. Amb una forquilla ho barregem tot fins que quedi com una pasta.
Posem a sobre el filet de carn en qüestió, que s'impregni i el girem perquè s'impregni per les dues bandes.
La planxa o la paella on el fem ha d'estar al foc, a una temperatura molt alta.
Posem la carn a la planxa, i quan veiem que ha canviat de color, la girem i deixem que es faci per l'altra banda.

15min

Notes

El truc perquè quedi la carn ben tendra és posar la planxa a una temperatura molt alta i quan es canvïi de color girar la carn i retirar, no la gireu diverses vegades perquè llavors queda una textura com la sola d'una sabata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1671 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: