Llenties estofades amb arròs
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250 gr. de llenties Pardines
- 50 gr. d'arròs rodó o bomba
- 150 g de daus entre vedella i xoriço
- 1 litre i quart d'aigua filtrada o mineral
- 1 tomàquet
- 2 pastanagues
- 2 grans d'all
- 2 fulles de llorer
- Oli, sal i pebre
3 racions
Elaboració
Tallem el tomàquet a quarts i les pastanagues a rodanxes. Rentem bé les llenties.
Posem un raig d'oli d'oliva verge en una olla i hi afegim tots el ingredients excepte l'arròs. Hi tirem 1 litre i quart d'aigua tèbia, sal i pebre.
Deixem que arrenqui el bull i tapem amb un plat ple d'aigua. L'objectiu de posar-hi un plat a sobre és que no s'evapori el líquid de dins l'olla.
En una paella saltem els daus de vedella i xoriço, salpebrats.
Ho tindrem bullint a foc suau 45 minuts, a continuació hi tirem l'arròs amb els daus de vedella i xoriço.
Ho deixem bullir un quart d'hora més.
Traiem del foc i deixem reposar 30 minuts.Això ens acabarà de donar cos a l'estofat.
1h

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1155 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies