Llenties estofades amb arròs

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 250 gr. de llenties Pardines
  • 50 gr. d'arròs rodĂł o bomba
  • 150 g de daus entre vedella i xoriço
  • 1 litre i quart d'aigua filtrada o mineral
  • 1 tomĂ quet
  • 2 pastanagues
  • 2 grans d'all
  • 2 fulles de llorer
  • Oli, sal i pebre

3 racions

ElaboraciĂł

Tallem el tomĂ quet a quarts i les pastanagues a rodanxes. Rentem bĂŠ les llenties.
Posem un raig d'oli d'oliva verge en una olla i hi afegim tots el ingredients excepte l'arròs. Hi tirem 1 litre i quart d'aigua tèbia, sal i pebre.
Deixem que arrenqui el bull i tapem amb un plat ple d'aigua. L'objectiu de posar-hi un plat a sobre ĂŠs que no s'evapori el lĂ­quid de dins l'olla.
En una paella saltem els daus de vedella i xoriço, salpebrats.
Ho tindrem bullint a foc suau 45 minuts, a continuació hi tirem l'arròs amb els daus de vedella i xoriço.
Ho deixem bullir un quart d'hora mĂŠs.
Traiem del foc i deixem reposar 30 minuts.Això ens acabarà de donar cos a l'estofat.

1h


Recepta de cuina de Llenties estofades amb arròs

Llenties estofades amb arròs.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Llenties estofades amb arròs

Enllaça aquesta recepta:

297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!