Llenties estofades amb arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr. de llenties Pardines
  • 50 gr. d'arròs rodó o bomba
  • 150 g de daus entre vedella i xoriço
  • 1 litre i quart d'aigua filtrada o mineral
  • 1 tomàquet
  • 2 pastanagues
  • 2 grans d'all
  • 2 fulles de llorer
  • Oli, sal i pebre

3 racions

Elaboració

Tallem el tomàquet a quarts i les pastanagues a rodanxes. Rentem bé les llenties.
Posem un raig d'oli d'oliva verge en una olla i hi afegim tots el ingredients excepte l'arròs. Hi tirem 1 litre i quart d'aigua tèbia, sal i pebre.
Deixem que arrenqui el bull i tapem amb un plat ple d'aigua. L'objectiu de posar-hi un plat a sobre és que no s'evapori el líquid de dins l'olla.
En una paella saltem els daus de vedella i xoriço, salpebrats.
Ho tindrem bullint a foc suau 45 minuts, a continuació hi tirem l'arròs amb els daus de vedella i xoriço.
Ho deixem bullir un quart d'hora més.
Traiem del foc i deixem reposar 30 minuts.Això ens acabarà de donar cos a l'estofat.

1h


Recepta de cuina de Llenties estofades amb arròs

Llenties estofades amb arròs.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

395 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!