Carbassó amb allada

Ingredients

  • 1 carbassó gran
  • 4 grans d'all
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • Pebre vermell picant (opcional)

Elaboració

1. En una paella amb 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra a foc mig posem els grans d'all aixafats i pelats i els anem movent de tant en tant mentre l'oli s'escalfa.
2. Afegim el carbassó tallat a quarts de lluna i ho anem movent, als 2 minuts afegim una mica de sal, pebre i si volem pebre vermell picant. Barregem tot bé i ho deixem coure fins que estigui al dente o al nostre gust.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!