Coulis de menta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un litre de llet sencera
  • Una fulla de gelatina
  • Licor de menta "pipermint"
  • 200 grams de sucre
  • 8 rovells d'ou

10 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament en un cassó gran, posem els rovells d'ou juntament amb el sucre, i amb el batedor de varetes, ho remenem enèrgicament, fins que la barreja quedi tirant a blanc.
A part, agafem una fulla de gelatina, i en un bol petit la posem a remullar, i la reservem.
Seguidament,afegim la llet i un bon raig de licor de menta, posem el foc baix, hi afegim la fulla de gelatina escorreguda, i anem remenant amb el batedor de varetes procurant que no arribi a bullir,i quan ja veiem que te una textura espesa, ho retirem del foc i deixem que refredi, i quan ja ho tenim ben fred, ho posem en un atuell amb tapa, i ho guardarem a la nevera fins el moment que necessitem fer-ho servir.

45min

Notes

Ara que ja comencem a estar en l'època estiuenca, aquesta recepta és molt adient per acompanyar qualsevol gelat de boles o de tall, així com pastissos gelats.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2030 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: