Ànec a la taronja al meu estil

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ànec mut d'uns 2 kg, net i tallat a trossos
  • El suc de 2 o 3 taronges
  • 2 cebes mitjanes
  • Un vaset de vi ranci
  • Sal i pebre molta al moment
  • Oli d'oliva extra verge

6 racions

Elaboració

Salpebrem els trossos d’ànec i tallem les cebes en juliana.
En una cassola, hi posem un raig d'oli d'oliva verge extra, quan estigui calent hi anem posant els trossets de l’ànec salpebrat.
Quan veiem que està daurat retirem l’excés de greix. Hi afegim la ceba en juliana i el vaset de vi ranci. Ho deixem coure lentament, uns 50 minuts aproximadament. Segons anem veien. Controlem la cocció. Continueu amb la cocció, aproximadament 1 hora.
En els últims minuts hi afegim el suc de les dues taronges. Rectifiquem de sal i pebre.

1h 20min


Recepta de cuina de Ànec a la taronja al meu estil

Ànec a la taronja al meu estil.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1800 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: