Ànec a la taronja al meu estil

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un ànec mut d'uns 2 kg, net i tallat a trossos
  • El suc de 2 o 3 taronges
  • 2 cebes mitjanes
  • Un vaset de vi ranci
  • Sal i pebre molta al moment
  • Oli d'oliva extra verge

6 racions

Elaboració

Salpebrem els trossos d’ànec i tallem les cebes en juliana.
En una cassola, hi posem un raig d'oli d'oliva verge extra, quan estigui calent hi anem posant els trossets de l’ànec salpebrat.
Quan veiem que està daurat retirem l’excés de greix. Hi afegim la ceba en juliana i el vaset de vi ranci. Ho deixem coure lentament, uns 50 minuts aproximadament. Segons anem veien. Controlem la cocció. Continueu amb la cocció, aproximadament 1 hora.
En els últims minuts hi afegim el suc de les dues taronges. Rectifiquem de sal i pebre.

1h 20min


Recepta de cuina de Ànec a la taronja al meu estil

Ànec a la taronja al meu estil.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: