Yogurs de xocolata i de caramel

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 litro de llet
  • 1 yogur natural sense sucre
  • 100 gr de sucre
  • Caramel líquit
  • Sirope de chocolate.

8 racions

Utensilis

Una iogurtera

Elaboració

Calentar la llet a 37º-40º, amb lo sucre, mezclar el iogurt, procurant que quede tot incorporat, posar-ho al gotets de la iogurtera i a cada potet ficar un bon chorret de caramel i als de xocolate un bon chorret de sirope.
8 hores de repós i despres 4 hores a la nevera,i es podram menjar.

5min

Notes

He fet 4 de cada, per tindre varios sabors.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1639 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: