Arròs de verdures

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g d'arròs
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 4 carxofes
  • 200 g pèsols
  • 100 g de mongetes tendres
  • 1 pebrot vermell
  • Mitja coliflor tallada a ramets
  • 2 Alls
  • Oli
  • Sal
  • 1 l d'aigua

4 racions

Elaboració

Rentem les verdures
En una paella fem un sofregit amb l’oli, la ceba, l’all i el pebrot, tot tallat ben petit.
A mig coure, hi afegim les carxofes tallades a quarts i les mongetes tendres a trossos, cap al final de la cocció, hi posem els tomàquets ratllats.
Un cop integrats els ingredients anteriors, hi afegim l’arròs i ho remenem una mica.
Hi tirem l’aigua bullent i al cap d’un moment hi afegim els pèsols i la coliflor. Ho salem.
Ho deixem bullir uns 18 minuts aproximadament a foc moderat.
Cinc minuts abans mirem el punt de sal. Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Arròs de verdures

Arròs de verdures.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

544 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Trobo que hi falta txitxa, Garcia, però me la guardo a veure què em podem fer.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!