Crema de carabassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 carabassa d'1 kg aprox.
  • 1 ceba grossa
  • 1 porro
  • 1 patata vermella grossa
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra de les Garrigues
  • Formatge parmesà recent ratllat

4 racions

Elaboració

1. Pelar i tallar la carabassa en daus de 2x2x2 cm aproximadament. El mateix amb el porro, la ceba i la patata.
2. Fer-ho bullir en una olla amb un pèl d'aigua, sense que ho cobreixi tot, i sal; tapat uns 20 minuts.
3. Tancar el foc i deixar refredar una mica. Triturar-ho amb el túrmix molt bé, que no hi quedin cap grumoll, tot i que la carabassa i la patata fan el purè molt fi.
4. Servir escalfat i, al mateix plat, dibuixar una espiral amb oli d'oliva i ratllar parmesà per sobre.
5. menjar de seguida.

25min

Notes

Un plat ben senzill, per als dies de cada dia.


Recepta de cuina de Crema de carabassa

Purè de carabassa.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

39439 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: