Peus de porc amb bledes i pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 mitjos peus de porc nets i bullits
  • 1 manat petit de bledes
  • 1 pot de pèsols molt fins
  • 250 ml de brou de verdures casolà
  • Sal
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge picant
  • Pebre vermell dolç

1 racions

Elaboració

Netegem les bledes, les tallem i posem a coure en una olla amb aigua i sal, uns 10 minuts. Les escorrem.
En una paella hi posem les bledes amb el brou. Passats uns 5 minuts hi afegim els dos mitjos peus de porc.
Hi tirem un rajolí d'oli d'oliva verge picant i pebre vermell.
Deixem que faci xup-xup junt uns 10 minuts.
Hi afegim els pèsols i deixem coure junt 5 minuts més.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Peus de porc amb bledes i pèsols

Peus de porc amb bledes i pèsols.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Peus de porc amb bledes i pèsols

Peus de porc amb bledes i pèsols.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

486 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!