Potxes amb xistorra a l'estil navarrès
Categoria:
Llegums i verdures
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 quilo de mongetes potxes
- Xistorra de gall dindi
- 1 pastanaga (que treurem després)
- 5 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- Oli
- Sal
- 2 litres de brou de verdures
4 racions
Elaboració
1. Comencem coent les potxes junt amb la pastanaga, la fulla de llorer i el brou de verdures a foc molt lent. Anirem afegint més brou segons es vagi consumint. Les potxes trigaran una mica més d'una hora a quedar tendres.
2. En una paella fregim la xistorra tallada a trossos. No cal posar-hi molt d'oli ja que la xistorra deixarà anar el seu propi greix.
3. Quan la xistorra estigui fregida la tirem a la cassola amb les potxes.
4. A la mateixa paella de la xistorra sofregim els alls picats. Quan estiguin daurats els tirem a la cassola.
5. Podem acompanyar el plat amb un bitxo si ens agrada el picant.

Etiquetes:
Mongetes Xistorra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1109 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sí, és clar, en realitat el sancocho dominicà és de set carns (deluxe), però una versió més senzilla de la recepta és...
Algú em demana "Temperatura del forn? Ventilador cal?". Jo cuino amb un forn de gas "a la vieja usanza". Normalment les...
Amic Joan, quan dius cansalada, vols dir cansalada crua fresca o bacó (-fumat- normalment envasat en llonzes)?
Quin mestratge Jordi! Una recepta a tenir en compte per la seva originalitat. Ara que dic jo, fer una truita com aquesta no...
Val, gràcies!