Pèsols saltejats amb girgoles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de pèsols extra-fins congelats (si són de temporada millor)
  • 1 paquet de girgoles fresques (en tenim tot l'any)
  • 1 ceba gran
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una olla hi posem aigua amb una mica de sal, quan bull hi aboquem els pèsols congelats. Quan torna a bullir ho deixem coure uns 5 minuts, els escorrem bé i reservem.
Mentre es couen els pèsols, netegem els bolets, els tallem a trossos i piquem la ceba ben petita.
En una paella hi posem una mica d'oli i quan està calent hi fiquem la ceba picada. Deixem que cogui uns 15 minuts. Hi afegim els bolets trossejats, esperem que deixin anar l'aigua. Hi aboquem els pèsols, ho salem una mica i ho saltegem tot junt uns 5 minuts. Ja es pot servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Pèsols saltejats amb girgoles

Pèsols saltejats amb girgoles.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!