Crema de carbassa i porros amb gingebre
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250 g de carbassa
- 1 porro
- 3 alls
- 1 trosset de gingebre (tamany d’un all aproximadament)
- Aigua i sal
- Pols de cúrcuma
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra
2 racions
Elaboració
Pelem la carbassa, la rentem i tallem a daus. Traiem la primera capa dels porros i els tallem a rodanxes. Pelem i tallem els alls.
Pelem i tallem el gingebre de la mida d'un all més o menys.
Posem un cassó o una olla al foc, amb una mica d’oli i hi afegim l’all, el gingebre i els porros, ho saltem uns 3 minuts.
Hi afegim els daus de carbassa. Ho cobrim amb aigua i ho salem al gust.
Quan comenci a bullir, abaixem el foc i deixem que bulli fins que la carbassa estigui cuita, uns 20 minuts (dependrà de la carbassa).
Un cop cuit, ho escorrem bé i ho triturem a la batedora amb una mica d'aigua de la cocció.
Té de quedar una crema fina i lligada.
Ja es pot servir amb un raig d’oli d’oliva verge extra, un polsim de cúrcuma i pebre negre.
35min




Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
925 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies