Paté de carxofes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 carxofes
  • 4 grans d’all (o més, al gust)
  • Un bon raig d’oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Aigua
  • Pebre (al gust)
  • Herbes aromàtiques: 1 polsim de farigola, 1 polsim de romaní,...

2 racions

Elaboració

Netegem les carxofes de les fulles exteriors menys tendres i deixem només el cor, les partim per la meitat i treiem la pelussa del cor.
Posem una olla amb aigua a bullir amb una mica de sal, les herbes aromàtiques (farigola i romaní) i els alls sense pell.
Un cop bulli, coem les carxofes, durant 15 - 20 minuts. Quan els cors de carxofa siguin ben tendres, traiem les carxofes del foc, les escorrem i salpebrem.
A continuació triturem tots els ingredients amb la batedora. Té de quedar no massa líquid, textura de paté.
Es pot menjar com si fos una crema amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra o per untar el pa com si fos paté.

30min


Recepta de cuina de Paté de carxofes

Paté de carxofes.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

442 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!