Pollastre al curri

Categoria:
Típica de: Índia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 pits de pollastre tallats a daus
  • 1 ceba tendra ben picada
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 2 dents d’all
  • Gingebre fresc picat
  • 300 ml de llet de coco
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

Pel curri:

  • 2 culleradetes de curri
  • ½ culleradeta de cúrcuma
  • Un polsim de comí, canyella i pebre negre

4 racions

Elaboració

Macerem el pollastre amb el curri i la resta d’espècies una hora com a mínim.
Rentem les pastanagues i el carbassó.
En una paella amb una mica d'oli daurem, a foc lent, la ceba tendra, la pastanaga tallada a rodanxes fines, l’all laminat i el gingebre picat durant uns 15 minuts.
Passat aquest temps, incorporem els trossos de pollastre macerats a la paella, el carbassó a rodanxes fines, ho salpebrem i ho saltem durant uns 5 minuts a foc viu.
Hi aboquem la llet de coco i ho deixem reduir durant 5 - 10 minuts, fins que el pollastre estigui cuit.
Ja es pot servir. Es pot acompanyar amb arròs blanc.

35min

Notes

no tinc en compte el temps de maceració.


Recepta de cuina de Pollastre al curri

Pollastre al curri.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2597 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: