Cassoleta de carxofes, tirabecs i cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 carxofes
  • 200 g de tirabecs
  • 12 cloïsses
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet madur
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

En una cassoleta fem un sofregit amb la ceba ben picada i el tomàquet ratllat.
Mentre fem el sofregit, traiem les fulles menys tendres de les carxofes, fins arribar pràcticament al cor. Tallem la punta de les carxofes i les partim en 8 parts cadascuna.
Afegim les carxofes tallades al sofregit, tapem la cassoleta i ho deixem coure uns 15 minuts.
Mentre es couen les carxofes, saltem els tirabecs en una paella amb una mica d'oli.
Incorporem a la cassoleta amb les carxofes, les cloïsses.
Quan les cloïsses s'obrin, hi afegim els tirabecs, ho salpebrem, remenem i deixem que cogui tot junt, un parell de minuts.
Ja es pot servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Cassoleta de carxofes, tirabecs i cloïsses

Cassoleta de carxofes, tirabecs i cloïsses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!