Tronc de lluç al forn amb cansalada, salsa d'escalivada i cruixent de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Quatre troncs de lluç de 250 grams cadascun
- Vuit tires de cansalada fumada (bacó)
- Salsa d'escalivada
- Cruixent de verdures
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre molt
- Vi blanc
- Conyac
4 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Una espàtula plana
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats plans de porcellana
Vuit escuradents
Elaboració
Primerament, fem la salsa d'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fet el reservem en una safata plana damunt un paper de cuina.
A continuació, agafem els quatre troncs de lluç, els emboliquem a lo ample amb dues tires de cansalada, les subjectem amb dos escuradents, els posem a la safata refractària, els salpebrem, els reguem amb un raig de conyac i vi blanc, hi afegim un raig generós d'oli d'oliva, i els enfornem a 180º, fins que estiguin cuits al nostre gust.
En el moment de muntar el plat, posem cada tronc en el centre del plat, retirem els escuradents, cobrim els troncs amb la salsa d'escalivada, i al damunt de cada tronc, hi posem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina marinera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.