Llenguado a la meunière
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Fritada
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llenguado d'uns 400 grams aproximadament
- Oli d'oliva
- Farina
- Sal
- Pebre negre en pols
- Salsa meunière
- Una rodanxa de llimona tallada fina (una per cada llenguado que fem)
- Julivert picat
1 racions
Elaboració
Primer, fem la salsa meunière com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, agafem el llenguado, el netegem tot traient-li tant la pell de sobre com la de sota, les espines laterals, i l'hi tallem el cap, el salpebrem, amb un ganivet ben fi fem un tall a lo llarg per les dues cares, l'enfarinem i el fregim dos minuts per cada cara, i el posem en una paella gran, juntament amb la salsa a la meunière, i el deixem coure uns set minuts, i en el moment se posar-lo en el plat, a la part on hi ha l'ull, hi posem la rodanxa de llimona com a guarnició, el cobrim amb la salsa pel damunt, l'espolsem amb el julivert picat, i ja el tenim a punt per servira taula.
30min
Notes
Aquesta recepta la fem per a un comensal, però farem tants llenguados com persones seguin a taula.
Etiquetes: La cuina del llenguado Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3837 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.