Llenguado a la meunière

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado d'uns 400 grams aproximadament
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Salsa meunière [Veure recepta]
  • Una rodanxa de llimona tallada fina (una per cada llenguado que fem)
  • Julivert picat

1 racions

Elaboració

Primer, fem la salsa meunière com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, agafem el llenguado, el netegem tot traient-li tant la pell de sobre com la de sota, les espines laterals, i l'hi tallem el cap, el salpebrem, amb un ganivet ben fi fem un tall a lo llarg per les dues cares, l'enfarinem i el fregim dos minuts per cada cara, i el posem en una paella gran, juntament amb la salsa a la meunière, i el deixem coure uns set minuts, i en el moment se posar-lo en el plat, a la part on hi ha l'ull, hi posem la rodanxa de llimona com a guarnició, el cobrim amb la salsa pel damunt, l'espolsem amb el julivert picat, i ja el tenim a punt per servira taula.

30min

Notes

Aquesta recepta la fem per a un comensal, però farem tants llenguados com persones seguin a taula.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

673 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: