Salsa meunière

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mantega de llet
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Tàperes
  • El suc de dues llimones
  • Vi blanc

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

En un cassó gran, posem la mantega que es desfaci, segons la quantitat de salsa que necessitem fer, i tot seguit hi afegim un grapat de tàperes i el suc de les llimones, juntament amb un pessic de sal i pebre i un rajolí de vi blanc. Anem remenant amb el batedor de varetes, fins que ja tenim la salsa ben emulsionada, i ja la podrem retirar del foc i posar-la en un taper i guardar-la fins el moment que la necessitem.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: