Salsa meunière

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mantega de llet
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Tàperes
  • El suc de dues llimones
  • Vi blanc

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

En un cassó gran, posem la mantega que es desfaci, segons la quantitat de salsa que necessitem fer, i tot seguit hi afegim un grapat de tàperes i el suc de les llimones, juntament amb un pessic de sal i pebre i un rajolí de vi blanc. Anem remenant amb el batedor de varetes, fins que ja tenim la salsa ben emulsionada, i ja la podrem retirar del foc i posar-la en un taper i guardar-la fins el moment que la necessitem.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4491 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: