Rap al pebre verd amb patates a lo pobre
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Rostit
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre talls de rap de 250 grams cadascun (aproximadament)
- Patates a lo pobre per quatre racions ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Oli d'oliva
- Un pot petit de pebre verd
- Nata líquida per muntar
- Sal
- Farina
- Conyac
- Mantega
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata fonda pel forn
Quatre plats de porcellana plans
Una espàtula metàl·lica plana
Elaboració
							Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservarem dintre el forn apagat.
A part, salem els talls de rap, els enfarinem i els fregim una mica en una paella amb oli d'oliva i els reservem.
Tot seguit en una paella posem sis nous de mantega juntament amb dues cullerades de pebre verd a foc baix, i els anem saltant durant set minuts, seguidament afegim un raig de conyac, ho flamegem i hi afegim un got de nata líquida, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim els talls de rap a la paella, corregim de sal i quan veiem que ja són cuits al nostre gust, agafem quatre plats, en el centre fem un llit de patates a lo pobre, al damunt posem un tall de rap, el napem amb la salsa de pebre verd, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina marinera  La cuina del rap
 
						Etiquetes: 
						Cuina marinera  La cuina del rap  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3337 visites.
 3337 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram