Rap al pebre verd amb patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de rap de 250 grams cadascun (aproximadament)
  • Patates a lo pobre per quatre racions [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Un pot petit de pebre verd
  • Nata líquida per muntar
  • Sal
  • Farina
  • Conyac
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata fonda pel forn
Quatre plats de porcellana plans
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservarem dintre el forn apagat.
A part, salem els talls de rap, els enfarinem i els fregim una mica en una paella amb oli d'oliva i els reservem.
Tot seguit en una paella posem sis nous de mantega juntament amb dues cullerades de pebre verd a foc baix, i els anem saltant durant set minuts, seguidament afegim un raig de conyac, ho flamegem i hi afegim un got de nata líquida, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim els talls de rap a la paella, corregim de sal i quan veiem que ja són cuits al nostre gust, agafem quatre plats, en el centre fem un llit de patates a lo pobre, al damunt posem un tall de rap, el napem amb la salsa de pebre verd, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3256 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: