ARRÒS AMB CALAMARS o CALAMARS AMB ARRÒS

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • uns calamars no massa petits.
  • ceba
  • un gra d'all
  • pebrot verd
  • sal i oli
  • all i julivert picat
  • arròs bullit (jo he fet servir arròs bomba del Delta)

4 racions

Elaboració

Netegem els calamars, tallem les aletes i les potes a trossets petits i els reservem.
Fem un sofregit amb la ceba, l'all i el pebrot, quan estigui una mica rosset i posem les aletes i les potes de calamar i ho deuxem coure a foc ben baixet, quan està gairebé cuit hi podeu posar una mica de la tinta que heu tret dels calamars perquè us agafi una mica de color fosc.
Ho barregeu amb l'arròs bullit.
Amb una cullereta farciu els calamars i els tanqueu amb un escuradents.
Els coeu a la planxa i quan estiguin hi tireu pel damunt un raget d'oli i un polsim d'all i julivert picat.

1h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4201 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: