Empedrat de fesolets amb bacallà i vinagreta d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 grams de fesolets cuits a casa
- 300 grams de bacallà esqueixat
- Vinagreta d'anxoves
- Un tomàquet per amanida, de mida gran
- Una ceba tendra de mida mitjana
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una safata de porcellana gran
Un bol de vidre gran
Una cullera de fusta
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, coem els fesolets com explico a la meva recepta, i un cop cuits i escorreguts, els posem en
el bol de vidre, on farem l'empedrat.
A part, en un atuell, posem el bacallà en remull d'un dia per altre, tot canviant l'aigua tres vegades, i deixant-lo a punt de sal.
Seguidament, piquem la ceba tendra i el tomàquet a la brunesa ben petita, i els afegim en el bol juntament amb els fesolets.
Quan el bacallà ja el tenim dessalat, el piquem ben menut amb un ganivet, i l'afegim en el bol amb la resta d'ingredients, i ja per acabar, farem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i amb ella reguem l'empedrat que tenim en bol, ho remenem ben remenat amb una cullera de fusta, ho repartim en la safata de porcellana, i si volem ho posem una estona a la nevera perquè estigui un punt fresc, abans de servir a taula.
1h 30min
Notes
Si no trobeu fesolets per fer aquesta recepta, la podeu fer amb mongetes de Santa Pau, que són molt semblants a els fesolets, tant per la seva suavitat, com per la seva textura, i també us pot quedar un empedrat magnífic.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1828 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.