Pastís d'alberginies

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de puré de patata
  • 4 alberginies
  • 1/2 quilo de carn picada
  • 100gr. de xampinyons
  • 3 cebes
  • 3 tomàquets madurs
  • 1/4 de llet
  • 25gr. de mantega
  • 1 dent d'all, oli i sal

6 racions

Elaboració

Prepara el puré com indica el paquet.
Talla les albergínies a làmines i posa-les en aigua i sal; escórre-les i fregeix-les amb poc oli.
Sofrageix la ceba picada l'all i els xampinyons junt amb la carn picada, al final hi afegirem el tomàquet rallat.
Ho courem a foc lent durant 20 minuts.
En una bandeja, de forn alterna el puré, les alberginies i la carn, finalitzant posant formatge rallat per damunt i gratinar.

50min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3506 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!