Pastís d'alberginies
Ingredients
- 1 paquet de puré de patata
- 4 alberginies
- 1/2 quilo de carn picada
- 100gr. de xampinyons
- 3 cebes
- 3 tomàquets madurs
- 1/4 de llet
- 25gr. de mantega
- 1 dent d'all, oli i sal
6 racions
Elaboració
Prepara el puré com indica el paquet.
Talla les albergínies a làmines i posa-les en aigua i sal; escórre-les i fregeix-les amb poc oli.
Sofrageix la ceba picada l'all i els xampinyons junt amb la carn picada, al final hi afegirem el tomàquet rallat.
Ho courem a foc lent durant 20 minuts.
En una bandeja, de forn alterna el puré, les alberginies i la carn, finalitzant posant formatge rallat per damunt i gratinar.
50min
Etiquetes:
Pastis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4184 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Que tinguis uns dies molt dolços; t'ho mereixes.
Lourdes soc la Milagros: Jo no ho he provat, potser que tambe vaiji be. Fins un altre.
Que es el coloramt amb gel. Gracias.......
Que es el colorant amb gel. Gracias....
Les atmelles han de ser crues. Bones festes ---------------