Arròs caldós de llamàntol
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 2 llamàntols
- 1 ceba
- 1 tomaca
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot vert
- 2 alls
- Sal - oli
- 3 tasses d'arròs.
- 1 fulla de llorer
4 racions
Elaboració
Posar els llamàntols a billir en una olla amb 2 l. d'aigua aigua, sal i una fulla de llorer durant 15 minuts
Treure'ls de l'aigua, separar les potes i trocejar-los en quatre
Trinxar la ceba, el pebrot vert, 1/2 pebrot vermell, la tomaca, els alls
Sofregir la ceba i els dos pebrots fins que estiguin ben cuits, afegir els alls i la tomaca i coure tot a foc lent. Incorporar l'arròs i remenar bé, perque s'impregni del sofregit.Anar posant els trossos de llamàntol tot remenant i finalment 1,5 l. de l'aigua de la cocció. Deixar bullir a foc mig una 10 minuts i després a foc lent fins que l'arròs quedi cuit i caldós.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1420 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.