Amanida russa
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 g de patates
- 200 g de mongetes tendres
- 200 g de pastanagues
- 150 g. de pèsols congelats
- 3 ous durs
- Un pot d'olives farcides
- Un potet de pebrots del piquillo
- 150 g de tonyina
- Maionesa
6 racions
Elaboració
Les patates i les verdures es poden comprar congelades, però si són fresques surten més bones.
Bullim les patates amb pell durant uns 40 minuts, les deixem refredar i les pelem.
Pelem les verdures, les tallem a trossets petits i les bullim durant uns 20 minuts.
Quan les patates estiguin fredes, les tallem a trossets i les barregem amb la resta de les verdures ben escorregudes.
Afegim la tonyina, les olives tallades per la meitat, el pebrot i dos ous tallats a trossets.
Afegim la maionesa al nostre gust i ho barrregem tot.
Decorem l'amanida russa amb un ou ratllat, olives i tiretes de pebrot que haurem reservat.
1h
Notes
Per coure els ous i que no se'ns trenquin, seguirem aquests passos: posem un pot amb aigua i un xorret de vinagre al foc. Quan l'aigua bulli dipositem els ous amb l'ajuda d'una cullera perquè no es trenquin. Quan l'aigua torni a bullir, baixem el foc i els deixem fer durant 12 minuts. Per pelar-los els farem rodolar presionant pel mig. Així es pelen fàcilment.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5945 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.