Fideus amb bacallà i bolets de Snt. Jordi
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern

Ingredients
- 250 gr. de fideus foradats
- 200 gr. de bacallà dessalat, que sigui prim
- 1 pot de bolets de Snt. Jordi
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 1 tomaca
- 2 alls
- 1/4 l. d'oli
- Sal - 1 fulla de llorer
4 racions
Elaboració
Coure els fideus amb aigua abundant, sal i la fulla de llorer, fins que estiguin al dente. Colar-los i reservar.
Tallar el bacallà en porcions d'uns 4 per 4 cm. Enfarinar-los i fregir-los. Deixar-los sobre paper de cuina per que absorbeixi l'oli.
Picar finament la ceba, el pebrot, la tomaca i els alls.
Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot, a mitja cocció, afegir els alls i la tomaca.
Quan el sofregit estigui al punt, incorporar els fideus. Remenar bé un minut. Incorporar els bolets, remenar un minut més. Finalment incorporar el bacallà, fer una última remenada suaument per que el bacallà no es desfaci massa. Servir calent.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1609 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.