Fideus amb bacallà i bolets de Snt. Jordi

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr. de fideus foradats
  • 200 gr. de bacallà dessalat, que sigui prim
  • 1 pot de bolets de Snt. Jordi
  • 1 ceba
  • 1 pebrot
  • 1 tomaca
  • 2 alls
  • 1/4 l. d'oli
  • Sal - 1 fulla de llorer

4 racions

Elaboració

Coure els fideus amb aigua abundant, sal i la fulla de llorer, fins que estiguin al dente. Colar-los i reservar.
Tallar el bacallà en porcions d'uns 4 per 4 cm. Enfarinar-los i fregir-los. Deixar-los sobre paper de cuina per que absorbeixi l'oli.
Picar finament la ceba, el pebrot, la tomaca i els alls.
Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot, a mitja cocció, afegir els alls i la tomaca.
Quan el sofregit estigui al punt, incorporar els fideus. Remenar bé un minut. Incorporar els bolets, remenar un minut més. Finalment incorporar el bacallà, fer una última remenada suaument per que el bacallà no es desfaci massa. Servir calent.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1609 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: