Llenguados a la taronja

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre llenguados grossos.
  • Un bon raget d'oli d'oliva verge.
  • Sal, llimona, i dues taronges grosses i sucoses.
  • Unes boletes de mantega.
  • Farina.

4 racions

Utensilis

Una paella i una safata de servir bonica.

Elaboració

Una vegada nets d'ambdues pells els llenguados, els salarem, i ruixarem de llimona, els enfarinarem i fregirem en una paella, (abans de fregir-los els espolsarem per tal que deixin anar la farina que sobra) i una vegada fregits i rossets, els reservarem.
Pelarem les taronges i una la farem a rondanxes.
L'altra, li treurem tot el suc, i el reservarem.
Passarem les rodanxes de taronja per una paella amb mantega, per enrossir-les, i una vegada fetes, les ruixarem amb el suc de l'altra taronja que hem reservat.
Posarem els llenguados en una safata de forn, i hi afegirem les rodanxes de taronja i el seu suquet.
Cinc minuts abans de servir-lo, ho posarem al forn i els servirem amb la mateixa safata.

Notes

És un plat que hem de servir molt calent.
És molt pràctic, perquè sempre tothom es menja el peix acabat de fer i calent.
L'adornarem amb paladures de taronja formant el dibuix que volguem.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7758 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: