"Empanadilles" de samfaina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un paquet de "obleas" per fer empanadilles
  • 200 g de ceba
  • 200 g de carbassó
  • 200 g de pebrot vermell
  • 200 g de pebrot verd
  • 200 g d'albergínia
  • 500 g de tomàquet triturat
  • Oli, sal

6 racions

Elaboració

Tallem les verdures a trossets petits.
L'albergínia la deixarem reposar amb una mica de sal.
Posem oli en una paella i anem fregint les verdures: primer comencem amb el carbassó, el deixem fer durant 3 minuts i afegim els pebrots; els deixem 3 minuts i afegim l'albergínia; la deixem fregir durant 3 minuts. Finalment afegim la ceba i ho deixem sofregir tot, remenant de manera repetida durant 25 minuts.
Afegim el tomàquet i el sofregim amb totes les verdures durant 15 minuts més. Si les verdures encara no estan fetes, posem un gotet d'aigua i deixem coure 5 minuts més.
Colem la samfaina per treure l'excés de líquid.
Posem una cullerada de samfaina a sobre de cada una de les "obleas", les tanquem i les segellem amb una forquilla.
Posem oli en una paella i fregim les "empanadilles" a foc mig, vigilant que no es cremin.

1h

Notes

Aquestes "empanadilles" me les va ensenyar a fer la meva amiga Montse.
El suc que hem escorregut, l'aprofitarem per qualsevol altre menjar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1346 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Sara Redón diu:
bona i facil, a mes de barata !!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: