Cistells de porro
Ingredients
- 12 cistells (cassoletes, tartaletes)
- 2 porros
- 2 ous
- 50 gr. de formatge ratllat
- 150 gr. de nata líquida
- 1oo gr. de mantega
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Tallem els porros molt petits, els posem en una paella amb la mantega a foc baix, que es facin a poc a poc, fins que quedin "daurats".
Batrem els ous hi afegirem el formatge ratllat. Ho aboquem a la paella, remenem. Quan estigui tot lligat hi posarem la nata, sempre remenant amb una cullera de fusta. Deixem coure uns cinc minuts.....sempre remenant.
Omplirem les tartaletes amb la massa. Els posem en una safata de forn i enfornem uns deu minuts a 180ºC
														
 30min
  30min 
Notes
Aquesta es una recepta, que tant es pot menjar freda com calenta......com aperitiu, o com a "complement" d'entrants.
 Etiquetes: 
						Entrants  Aperitius
 
						Etiquetes: 
						Entrants  Aperitius  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3077 visites.
 3077 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram